Semak Duit

19 February 2010

air..air...water...water...help.....

TengOk tak berita tv3 semalam???? Tajuk penuh "PENDUDUK PULAU PINANG BAZIR AIR" Betul ker...????mentang2 ler laut keliling,wt keja tak bermoral lak.Sudah2 la...Nnt kita tak da air apa kita nk wt????

12 comments:

¶A.K.I¶ said...

huu? ye ke?? hahaha.. aki xtaw pon...

Redbloodsnow said...

eh yeke....x taw ler plak. jarang tgk bulletin tv3..hikhik :P

~♥ iella ♥~ said...

A.K.I----kena tau psl Penang skrg nie..Penang bnyk cita hot!!!hehehe

~♥ iella ♥~ said...

Redbloodsnow----sbnrnya sy pun dah tak suka tngk tv3 bila time mlm sbb ada iklan antu...SERAM

Miss N said...

TAK BETUL!!

Hahaha..
Memang penang di kelilingi air laut..
Tapi tahukah anda kami yg dok kt pulau ni lebih panas dr dok kt mainland?
Lebih2 lagi musim panas skrg ni..
Kalo dulu mandi 2 kali sehari..
Sekarang ni 3-4 kali sehari mandi..
Kipas pon menjadi hot selling..
Sangat-sangat panas..
Ditambah pula dgn dosa2 yg org ca -ya - nun -alip ni buat..(ok..yg ni kenyataan saje buat havoc..hihihi)

Kasihani la kami yg dok pulau ni..bukan sengaja..

~♥ iella ♥~ said...

Miss N---kita sama.terasa bahang tak terkata.baru dunia,akhirat tak tau lg....klu pasang kipas,kipas pun leh pusing smbl berasap. hihihi...

¶A.K.I¶ said...

hihi.. xpe la.. ni dugaan dunia.. sbo ye.. x kira org penang ke.. org KL ke.. sme sje.. k2??

~♥ iella ♥~ said...

A.K.I---betOl tue..harap2 utk sementara jer la..

~♥ iella ♥~ said...

a'aa...hnya sementara....

p3chandan said...

Salam..selalu dengaq kat Penang banjir jek tapi tak tau la kot sat2nanti takdak ayaq kan dok tengah hot kat sana...

tima kasih lawati blog akak..

~♥ iella ♥~ said...

p3chandan-- Wsalam..penang nie slalu banjir klu ujan lebat.Tp rasanya penang dah nk hadapi mslah tue...

kita sama2la lawati blog yg ada. follow la saya...

~♥ iella ♥~ said...

p3chandan-- Wsalam..penang nie slalu banjir klu ujan lebat.Tp rasanya penang dah nk hadapi mslah tue...

kita sama2la lawati blog yg ada. follow la saya...

Friends