Semak Duit

28 July 2010

Lunch Time at Ofiz

Lunch time aku hari nie bertemankan komputer yang slalu aku hadap. Aku nak wat apa erk?? Aku try ler taip YOU TUBE.

Rupa2nya boleh buka beb. Suka tak sangka aku.. hahaaahhh. Dah boleh buka tue apa lagi, aku pun terjah la..kesemua arah (sampai tak terarah). Yang betulnya aku nak tengok 1 cita nie, dah lama aku teringin sangat nk tengok. Aku nie dah tahap tak leh nak tahan lagi dah nak tengok cita nie..

Aku pun apa lagi... seach la USOP SONTORIAN!!!. Aku dah seronok nie.. sambil tengok pun aku leh gelak sorang2 lagi...peduli apa orang nk kata, yang penting aku dapat gak walaupun tak selaju di tv.

p/s : Jgn fikir macam2 na bila kata nk tengok cita best kt YOU TUBE..

5 comments:

peaNut said...

adoyaiiii!!!peminat usop sontorian rupanya...lawak betul la iella ni..

jeBateja said...

OOO...ngular yea....baik betui kompeni hang...leh bg tgk utube...kompeni den..NGAK bisa bu....

peaNut said...

iella dpt award..sila tuntut kat blog peanut ye..

sesi tayang menayang..huhu

~♥ iella ♥~ said...

Peanut : Nie peminat setia cita kartun animasi trutmanya Usop Sontorian..hehe.

Dah tengok entry peanut psl award tue..tpi cmna nk tuntut tue.. Nak wat cmna,baru first time dpt award dr Peanut.. TQ Peanut... ^_^ (gUmbira tak terhingga)

~♥ iella ♥~ said...

Jebateja : weh,diam2 la..mna ada pejabat yg trlalu "baik ati" nk bg buka youtube.. Kan dah kata,aku try buka youtube ja..last2 boleh.. Haahhhaa..rezeki aku...

Friends