Semak Duit

10 August 2010

cOmey tak desktop pc kami ahaks ►►►

Aku baru pas makan round ke-2..Dah kenyang..mata pun tak larat dah nk angkat,perut pun mengah tak kira... Berbalik kepada tajuk di atas. Aku nie cuma tak cerita sbb kadang2 aku dengar ada pertanyaan bila orang mai ofis aku (bilik aku klu lbh detail), lepa slalu tanya...

" Hang ka tue??"

ataupun

"Handsome hero dia"sambil aku pun kembang sebesen..

ataupun

"gambaq hang ka?"

dan aku terpaksa bagi jawapan

"ha la...aku la. Napa, tak percaya ka..??Gambar edit.Yang tak elok pun jadi elok"

mai tengok gambar apa yg aku letak kt desktop aku nieh

▼▼
▼▼
▼▼
▼▼
▼▼▼▼
▼▼▼
▼▼


sila abaikan punch card yg no 23 tue dan binatang peliharan aku tue "Si Comey Labu Labi"

sja aku bg senget ckit.. (sila telengkan kepala anda)

p/s : sapa tngk gambar nie kata elok, angkat tangan..

6 comments:

Dee said...

lawa gak...tp sy x letak personal pic kt desktop..malu..hahaha..

peaNut said...

mmg cun gmba tu..hehe..

~♥ iella ♥~ said...

Dee :sy letak gmbr cmtue sbb nk bg ingat slalu...kadang2 terlupa dah kawen...hehe..

slalunya letak gmbar sendiri ja..

~♥ iella ♥~ said...

Peanut :comey la sbb gmbr tue gak yg ada kt blog..kt blog mesti yg lawa2.. :P

IRYANI ALIAS said...

comey..kita takleh wat camtu kat pc..kang bos aka Hj ni kang membebel sebakul kang..sbb pc ku pc nyer jua..suka sgt guna pc kita..tah apa yg bestnyer ntah..nak menaip pun nak guna pc kita..tau la dia yg beli..hahhaha..

~♥ iella ♥~ said...

Iryani : haha..lawakla..pc tue ada daya penarik la tue sbb tue bos suka sgt guna..

Tak pa la..ambik berkat kot2 leh jd bos nnt...hehe

Pc kami nie pc kerajaan pnya...bos pun ada pc sendiri..

So,gunalah pc sendiri..hehe

(dasar kedekut pnya pekerja)

Friends