Semak Duit

16 October 2010

Agaknya kenapa erkk?

Aku pikir punya pikir (3P) tp masih belum dpt mencari cara utk atasi masalah aku nie.
Masalah aku bkn la sebesar masalah negara.
Cuma aku kekadang terasa cm blog aku nie cm tak best ja..
Korang rasa best tak blog aku??
Dah nmpk,tak ramai pun yg angkat tangan kata best!

Korang tengok la follower aku berapa orang?

Tak ramai.
Tapi tak tau la masa akan datang cmna kan..??

Aku ada 1 idea masa aku jejalan ke blog kawan2.
Tapi...
Boleh ka aku nk wt contest??
Aku tak pandai..

Nak jejalan ke blog2 yg len kena tngk masa free.
Kt opis kdng2 bnyk keja
Kt umh kdng2 tenet nie slow cm labi2. 
Rasa tension bila nk buka 1 web pun kena tnggu smapi stgh jam @ lebih..

Kepada korang yg melawat blog aku nie leh la follow aku dan aku akn follow balik..
Tinggal comment skali tau..
Sama2 la kita saling bantu menbantu..

Korang leh tinggalkn idea2 utk membantu menaikan saham blog aku nie tau..

sayang korang yg membantu aku.. umm..ah..um..ah..

nota:
terima kasih kpd kawan2 yg dah follow aku..
i love you all so much..

5 comments:

ardinihumaira said...

buatla contest, tak ada masalah..
InsyaAllah akan tiba masanya... tingkatkan usaha :)


p/s: apakata disablekan word verification sebab ianya salah satu punca orang liat tinggalkan komen :)

~♥ iella ♥~ said...

Dni : nk wt contest tak berapa pandai la..

thanks sbb bg tau kesulitan yg dialami....hihi

~♥ iella ♥~ said...

Dni : rasanya pas nie ada lg tak yg liat nk komen..?

PinQib said...

heheh. best gak blog ni, cume kalau saya lah, sy blogwalking orng rajin komen jer.



Jum Singgah yer

Latest entry di:
Lagu Nangis
Ciri bini idaman
Oke tak eden?


Happy reading ^^

~♥ iella ♥~ said...

PinQib : Tima kasih..
sy pun slalunya akn komen kt blog yg slalu komen kt blog sy ja..

tp bila pikir2 balik,tak berkembang kawn2 blog kita...

Kdng2 cari masa gk jejalan ke blog yg len2...

nnt sy 'terjah' blog awk lak okey..

Friends