Semak Duit

12 October 2010

Sudah habis Syawal tp aku masih bz nk tulis en3 psl raya!!

Bukan bz mna pun cuma kejap ada keja keja bz wat oulat......
kejap pendrive yg ada gmbar aku trlupa ada di mana(tua dah nie,duk pelupa ja..)

Aku nak tulis en3 pasal raya sbb en3 nie bnyk gmbar utk menjadi tontonan blogger2 semua..

Actually, AKu nk cita psl sambutan hari raya di opis aku. Aku tak wat open house tp wat open opis..hihi

Dah lama sambutan nie...

Tak mau cita banyak la..mesti korang tak sabar nk tngk gambar kan..??

tapi aku nk g tau lagi..Aku dah keja kt opis nie baru 2 thn ++ bln. Kiranya dah 2 kali raya aku kat opis nie. Tapi rasanya sambutan raya kali nie yg best..sbb aku sponsor satay!!!!! ooopppss..bkn aku sorang la sponsor satay tue..kami KONGSI!!!..hihi

SATAY - nie baru ckit...

aku tgh bz tueh..

hahaha
Kakitangan bahagian ikat satay


nie di dalam pantry. Tengah motong ketupat & nasi impit

KITA TENGOK GAMBAR MAKANAN LAK

korang clik kt gambor klu tak nmpk nama mknan tue okey...





ANTARA GAMBAR2 YG LAIN:


wit kak Yus a.k.a Cik Sifu
baru nmpk satay 2 cucuk

Wat skali gn potong kek burfday> Aku tak da dlm gambar??sbb burfday aku bln 12!! lmbt lagi..

kacau org blkng nieh..>>>syoh..syohh..
wit Kak Zah (my senior at opiz)

wit Alyn a.k.a Alyn Ceni>>>> ourlif34lif3
kaum wanita a.k.a kaum Hawa


kaum lelaki a.k.a kaum Adam
sEgaK kan??
Y.B. Dato' Setiausaha Kerajaan Negeri
Y.B. Dato' & Datin
Tetamu VIP kami
sesi menyambut tetamu>>>> sila ooOOoo sila.....meh mkn meh...





Sekian,Terima Kasih....













6 comments:

ardinihumaira said...

dni teringin nak makan popia basah. wuaaaa dari pose ritu lagi :'(

Zura said...

waaaahhh..sungguh byk makanan..tp tetap pilih satay jgak..

~♥ iella ♥~ said...

Dni : popia basah tue sedap..dngr kata Dato' Siti Nurhaliza pun ada order kt org tue..(org la kata..)

~♥ iella ♥~ said...

Zura : sama le.tetp suka satay...berapa kali round g ambik satay ja masa nie..

jeBateja said...

tenguk baju mcm pernah tgk...ghupernya sama dgn sorang lagik blogger tu...aiyaaa...korang satu bagunan ghupernya...aiyaaaaaa

Ct Arina said...

lahhh iella dgn alyn 1 ofis ke?
baru taw~
ehe^^

Friends