Semak Duit

24 November 2010

Mencuba nasib bkn menilik nasib..

Giveaway Kecantikan #5 >>> ardinihumaira


Terbaca blog ardinihumaira .
Rasa nak cuba la mana tau klu2 bernasib baik..
Nak adiah dari Dni iaitu  lip color magic yang memang magik!

Dni, cabutan elok2 na nnt bila nk cari pemenannya...
hikhik...

Kepada sesiapa, cuba lah klu berani...hahaha..

Syarat-syarat penyertaan:

  1. mestilah follower blog ardinihumaira... (Nk follow blog aku skali pun boleh...dialu2kan..)
  2. buat satu post mengenai giveaway ini. simple pun tak mengapa. xperlu ada banner ;)
  3. mempunyai blog, warganegara dan beralamat di Malaysia.
  4. tinggalkan link penyertaan korang kat kota komen ardinihumaira..
  5.  tarikh tutup penyertaan adalah pada 27hb November 2010 jam 10 malam
-harap maklum-

6 comments:

ardinihumaira said...

thanks for joining dear! semoga bertuah :D

~♥ iella ♥~ said...

Dni : tank U..tank U...harap leh dpt ler adiah tue..hikhik

Ct Arina said...

ala..
nk join jgk nex cabutan..
cane nk taw iella?

Anonymous said...

Anda membuat beberapa poin bagus di sana. Saya melakukan pencarian pada subyek dan ditemukan terutama orang akan persetujuan dengan blog Anda..

Anonymous said...

Awesome informasi, banyak terima kasih kepada penulis artikel. Ini bisa dimengerti bagi saya sekarang, efektivitas dan pentingnya adalah pikiran-boggling. Terima kasih sekali lagi dan semoga berhasil!

Anonymous said...

Aku masih belajar dari Anda , namun saya memperbaiki diri. Aku benar-benar mencintai mempelajari semua hal yang tertulis di blog.Keep Anda cerita-cerita mendatang. Aku menyukainya!

Friends