Semak Duit

14 December 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

Hari nie aku dapat TAG.
Dapat TAG dari farafie
Aku tengok hadiahnya cm best-best ja..
Jadi, aku pun tertarik dan menarik utk sertainya.
Apa kata korang baca syarat-syaratnya dulu okey...



Syarat-syaratnya:


1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.

2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

3. Jadi follower blog mamakembar3 DAN itsybitsysecrets (klu nk jd follower utk blog aku skali  pun okey gak ^__^ )

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya.

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni dan maklumkan pada diorang yer.

6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini.

7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.

8. Tarikh tutup: 6 Januari 2011


Hadiah-hadiahnya:

Hadiah Pertama:

Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel


Hadiah Kedua:

Island Waters Body Mist + Telekung Travel


Hadiah Ketiga: Telekung Travel


mengilut syarat kena TAG kepada sesapa kan?

SO,

Aku TAG utk ierazirared , whitevincci , ourlif34lif3 


Selamat berjaya..!!













1 comment:

Mama Kembar 3 said...

Salam. Thanks sbb sudi join & good luck! :-)

Friends