Semak Duit

09 December 2010

today is my burfday


Hari nie burfday aku.
today is my burfday
Gembira rasanya bila kawan-kawan semua wish kt aku.
Ada siap beli kek lagi..

-nie bukan kek yang sebenar-


Tak penah aku celebrate burfday wei....serius! aku tak pernah celebrate burfday..

Gumbira bercampur terharu tambah lagi sedih tambah lagi sikit maluuuu....

Usia aku baru 24 tahun...muda lagi..!

celebrate bersama asben???
Tak tau lagi la..
tp dia dah wish semalam..

Korang...
Doakan aku selamat dunia akhirat naa....



happy burfday gak wat sesapa yg sambut burfday hari nie..Kita serupa!!

nota:
gambar semua tak dpt nk uplode lg sbb tak da handphone aku tak da cable..
thanks wat kawan2 & asben tercita sbb ingt hari burfday aku dan wat suprise kt aku...hihi

7 comments:

Zura said...

heppy biethday eilla...semoga hidup d berkati selalu dunia akhirat...

.:Mrs. Engineer:. said...

happy besday... :)

umi kalsom said...

HAPPY BIRTHDAY.
MAY ALLAH BLESS YOU =)

Makbed said...

Selamat Hari Tua!!!

Bapak said...

happy birthday Eilla!

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

selamat ulang tahun ^^ kita seusia la sis.. 24thn ni.. nway besday sumi dah lepas 1minggu yang lalu..

ezzyra said...

hepi belated brthday!!...bday kite dkt2 la..hehe

Friends