Semak Duit

10 March 2011

Maybank2u

Aku tak tau la apa masalahnya.
Aku tengah menunggu duit overtime aku masuk nie.
Sebab aku ada plan sesuatu nak guna duit tue..

Aku dah banyak hari duk try buka Maybank2u.
Tapi tak boleh-boleh!
katanya username or password aku salah!
Seingat aku, aku tak pernah tukar password.

Aku buka akaun Maybank nie tahun 2008(time aku dpt keja gov).
Selagi gus aku daftar Maybank2u.
Tak pernah tukar password!
tak pernah!
Geram gila aku.

Gambar 1
Laman web Maybank2u


Gambar 2
Kena masukan username & password

Gambar 3
Dah masukan username & password

Gambar 4
Wrong username or password


--------------------------------------
Last sekali aku terpaksa rajinkan diri aku turun ke tingkat 1 Komtar utk ke ATM Maybank sendiri. Dah la overtime aku tak masuk lagi! Aku try utk Maybank2u kt ATM tue..hempeh..tak leh!


Sangat GERAM!

3 comments:

Makbed said...

tipon kastemer sebis. ari tu makbed pun camni gak. tapi ngan cimb. dia ckp akak tak bayar duit sebis ATM kad. masa nak deduct tu duit tak cukup dlm akaun. So, takleh deduct and diorg tutup kejap serbis atm nam maybank2u.

kena gi maybank branch untuk mengactivatekan kembali.

jeBateja said...

bahya oooo...mana taw maybank2u tu palsu punya....

den selalu kalau maybank2u...dan dgn sengaja masukkan pasword yg salah dulu....kalau dia kata wrong password....baru le den masukkan yg betui...ahakz

aleen aiden said...

uish,mcm bahaya nih.xtry pegi sendiri cawangan maybank n then tanya?takot jugak klo jadik pape kat akaun 2.

Friends