Semak Duit

29 March 2011

Setelah lama tunggu..akhirrnya POSITIF

Nk kata lama sangat menunggu, tak la sangat kot..
Tak sampai setahun pun.
Ada orang lg lama menunggu..sampai bertahuntahun.
Ada orang yang tak perlu tunggu pun..lastlast dah ada.

Korang baca mesti korang dah paham kan apa yg aku masudkan.

28 Mei 2010 - akad nikah
29 Mei 2010 - kenduri
30 Mei 2010 - kenduri belah suami

hari aku g klinik utk check 23 Mac 2011.
Ikutkan perkiraan Encik Doktor tue aku dah pregnant 6 minggu 1 hari!
(dah terus terang pun...)
peeehh..syiok gila..



Ada la dari blogger yg terperasan tentang kemunculan "Rezeki Dr Allah SWT"
Ada comment yang sangat membina untuk aku dan kandungan aku

Mengikut dari perkiraan doktor tue cm tak sama ja gn apa yg aku dapat seperti di atas tue.
tapi aku tak kisah sgt sbb aku pun sebenarnya tak g wat 'buku merah' lg pun
Klu dah wat buku merah tue rasanya baru leh dpt maklumat yang betul dan telus kot..

tak pa..nnt aku wat buku erk..
nnt aku citer lagi kt korang.


Korang doakan untuk aku dan baby supaya sihat sentiasa.
Jgn ada alahalah naa...


5 comments:

ardinihumaira said...

amin..
InsyaAllah
:)

congrattssssssssssssss!!!

~♥ iella ♥~ said...

TQ bnyk2 Dni...amin..

banie said...

Congrats.. ella..

~♥ iella ♥~ said...

Tima kasih wat semua..Doa2kan bg sy & baby sihat..

To Banie : tak lama lg berjangkit la kot 1 SUK...hihi

peaNut said...

yeayyyyyy...dh nk jd mummy....huhu..msti bdebar2 kan...tahniah ye iella!!~

Friends