Semak Duit

13 September 2011

Pagi Pagi Dah Rasa Teruk

Pagi nie aku dah rasa teruk.
Habis segala yang aku makan semalam masa majlis semalam.
M*nt#h....
Semalaman aku tak leh tido.
Pusing sana tak kena, pusing sini tak selesa...
Pastu tengok jam..
Pukul 2.13 am..
Pastu tengok jam lagi..
Pukul 2.45 am..
Pastu tengok jam lagi..
Pukul 3.30 am..
Pastu tengok jam lagi..
Pukul 5.07am..
 Pukul 5.20 am..
Relaks jap...
Time utk bangun bersiap p kerja dah

Tengok tue..berapa kali punya terjaga..
Aku dah baca macam macam doa & ayat ayat Al-Quran sebelum tido..
Tapi tido aku rasa terganggunya..!!
Kepala aku rasa tak stabil nie.
Pening..Darah aku makin rendah kaaa..?

Japg nak p klinik nieh...
Check tekanan darah..
Aku p nek "bas 11"

Ari nie gak ada jamuan rumah terbuka...
bukan..bukan..silap..silap..
Ofis terbuka sempena Hari Raya Aidilfitri..
Aku nak ajak pun, bukan ofis aku!
Ofis orang len laaa...

~~~~~~
Majlis semalam nnt aku cita..






2 comments:

[sutera kasih] said...

nnti one day, anak akak baca blog ni, mesti dia terharu baca luahan hati akak time mngandungkan dia..akak xdpt nk tido..

~♥ iella ♥~ said...

Sutera kasih: pengorbanan seorang ibu....mcm ibu kita jugak dulu...

Friends