Semak Duit

29 July 2012

{GAMBAR} Ramadhan 9 : Aku tempah baju raya dekat Rizalman Ibrahim!

Macam tak percaya.
Aku mencari cari sapa la yang sanggup nk ambil tempahan baju raya.
Semua orang dah tak mo.
Dah tak cukup tangan nk siapkan baju baju raya kata mereka.
Aku dah risau.
Aku tak mo pakai baju ready made!
Tapi nasib baik aku baik gan pereka fesyen tersohor nie.
Sanggup dia nk jahitkan baju untuk aku.

Korang semua kenal tak Rizalman Ibrahim??!!
Cakap kenal!!!!
Gila klu tak kenal.

Dia bagi macam macam idea nk wat baju aku tue.
Aku kata okeh ja..

"awak jahitla cmna pun, mesti cantik, mesti semua orang akan puji cantik tambah pulak saya yang pakai baju tue..." sambil ketawa..haha..

"ye la tue..seminggu nk raya awak datang ambk baju nie okey" kata Rizalman dalam nada suara yang lembu gila.

Korang pernah tak dengar Rizalman bercakap? sopan jer..

Nnt raya aku uplode gambar aku pakai baju design by Rizalman okeh.

hehe....


-ni buktinya-







hehehe...








5 comments:

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

anifrahs gnola said...

untung la dapt bergambar dengan orang terkenal...kita kalau jumpa orang terkenal,,tiba-tiba perasaan malu membuak-buak..terus taknak pandang dia..pelikkan?

~♥ iella ♥~ said...

@outbound di malang : nnt sy g blog awk.

~♥ iella ♥~ said...

@anifrahs gnola : sya bab nk bergambar tak malu tp nk minta tangkap gmbar bersama tue malu sikit...tak terkeluar dr mulut ooOO..

Friends