Semak Duit

24 June 2010

Aku wat salah kerr..??

Aku tertanya-tanya sebab aku sendiri pun tak reti ataupun pandai pasal bab-bab nie..
Bab masuk contest ler.. Aku ada masuk contest mata menarik tue..tapi bila aku tengok list peserta yang hantar penyertaan, tak da plak nama aku...Aku rasa mmg silap aku la yang tak reti..hehe...
Baru mau belajar maa....
Lagipun nie contest pertama yang aku terasa nak mencuba..

Kepada kekawan yang tersayang,
 kalau tau ada contest-contest apa-apa sekalipun kasi tau kat aku la nOoOoo....

Tunjuk Ajarku Sifu...
(ajar nk join contest..heheheh...)

8 comments:

ardinihumaira said...

dia lom update lagi kot.. hehe

~♥ iella ♥~ said...

entahla....tapi baru jer tngk entry terbaru dierr..

NurainiZakaria said...

kat blog dia kata kalau x de dlm senarai bgtau dia kan

ataupun try tgk blog senarai org yg join contest tu dorg buat mcm ne

tingin tp xmau sbb mata terlebih lawo hihihihi

~♥ iella ♥~ said...

Nuraini : dah tngk blog orang len,tp tak faham pasal link2 tue ja...

jeBateja said...

Apa ke benda contest tah...bahsa omputih ke tu...patut le tak faham....adehhhh

~♥ iella ♥~ said...

a'a la jebateja...tue bahasa omputeh...sama2la kita blajor bahasa omputeh...

Cikgu-cikgi : contest tue apa murid2..???

Murid2 : tak tau cikgu!!!

hehehe....

Stilla said...

aku lom lagi nengok contest tu yunk..huhu..busy arr..

mungkin dia lom update list tu kot..

Ct Arina said...

huhu^^
nk masok contest pe tu iella??

Friends