Semak Duit

16 June 2010

Comel tak??

Tadi tengah duk terjah laman web...teringat nak tengok pic baby yang comel-comel. So,terjumpa la satu pic nie.....comelnya...sejuk ibu mengandung.....Aku nie pun saja ja nk cari pic-pic baby yang comel-comel habuan untuk dijadikan "screen saver or wallpaper" kat pc aku yang besar nie.Tue bukan perancangan wat masa terdekat nie la...tapi kalau nak dapat apa salahnya kan..??hehe.. Nie aku lekatkan sekali gan pic yang aku kata baby comel tue...aku sendiri pun tak tau sapa punya pic nie....Minta izin yer nak letak dlm blog nie sbb i dah tertarik daaa....

tadaaaaaaaaaaaa......
.
.
.
.
.
.

Mesra Senyum Ceria

2 comments:

Uruchimaru @ kf said...

emm comel kan !

~♥ iella ♥~ said...

a'a..comel dan bijak...

Friends