Semak Duit

29 June 2010

curik tulang semalam

Aku sempat curik-curik tulang semalam waktu stayback di malam ari.. tau tak aku wat apa??? Aku wat benda yang dah lama aku nak wat tapi tak boleh-boleh iaitu.....

Aku nak edit gambor!!!

Aku sempat edit gambor nie jer... tak pee,tengok malam nie plak klu aku sempat nak curik tulang... hehehe..

Pic 1- aku edit gambor nie dlu kot-kot aku nak wat screen saver @ desktop background

Pic 2- Nie gambar aku gan geng-geng Kursus Induksi (nampak tak muka aku..?)

Pic 3- Time nek bukit di tengah hujan...

p/s : aku curik tulang nie pun dah nak dekat waktu punch balik...kiranya,aku tak curik-curik tulang sangat la...hehe.

6 comments:

ardinihumaira said...

masa dni keje dulu kan dni selalu curik tulang berblog. tapi jam 7-8 je... pastu semuanya auto publish. maka dni tak curi tulang kecuali masa lunch hour... dok balas komen je keje.. hehe :P best tau curi tulang hiksss

~♥ iella ♥~ said...

best curi tulang cam bestnya sup tulang la kot..hehe...Kita curi tulang pun keja tetap jalan kan..kan...kan..??

Alimaz-Kembara Terasing said...

pstttttttt saya tengah curik tulang sekarang....ekekekekek

~♥ iella ♥~ said...

ALIMAZ: sama2 ler kita mencuri tulang.hehehe

p/s : sekarang sy tgh wat keja smbl tngk blog..

Ct Arina said...

waa induksi jugak die ehhh~
keje kat kementerian mane tu cik iella?
ehe^^

~♥ iella ♥~ said...

Ct Arina : sy nk cakap ka tak nak sy keja kat na...hehehe... sya bawah kerajaan Penang..senang cita, bwh SUK

Friends