Semak Duit

17 June 2010

Edit Gambor

Bosan betul la...Aku nk edit gambar nie. Tapi kat ofis nie Adobe Photoshop pun tak leh nak guna!!!
 cam apa tah...
Dah la semalaman aku edit gambar kat umah guna Adobe Photoshop nie walaupun hanya 2 keping tapi aku ambik masa...
MasyaAllah..
Punyala la lama tp kenyataannya tak elok pun aku edit..hampeeehh...
Aku tak pandai sgt nk edit guna Adobe Photoshop. Aku baru ja nk mencuba. Kalau ada sapa-sapa yang tau cara cmna lagi nk edit gambar bagi senang and cantik,leh la kita kongsi sekali...

Kalau ada sofware atau laman web lain untuk meng'edit' pun leh kongsi sekali naaa...

4 comments:

Nur Aainaa Khairunnisa said...

http://ilmuphotoshop.com/

aainaa slalu gak try tutorial kat sini...=)

~♥ iella ♥~ said...

thanks aainaa...sy try selidik...

Uruchimaru @ kf said...

gune paint aje !

~♥ iella ♥~ said...

kf : guna paint senang ka.??

Friends