Semak Duit

23 June 2010

Minda kosong untuk ari nie

Aku tak da idea utk tulis entry kali nie..Kenapa errkkk??aku sendiri pun tak tau la..Minda tak bergerak. Malas betul minda aku nie!!
(disebabkan diri aku sendiri gak..).
Tengokla kalau-kalau aku ada buah fikiran yang sedap-sedap mcm buah durian tue aku masukkan ke blog aku nie okeyyy...???

p/s : kat sini hujan lebat,mna tau klu2 idea dapat bila sejuk-sejuk nie...



Ari nie lady bos aku belanja makan Pizza.Aku gan ofizmate aku nie pun kalut la g membeli belah Pizza tue... Walaupun jauh sanggup ku redahhhhh......

p/s : gambor nie sebenarnya masa kitaorang makan Pizza masa dulo-dulo....
Ari nie makan kat oPis ja...

10 comments:

Stilla said...

sedap nye pizza tu...lama dah tak makan pizza...nyum nyum..=)

~♥ iella ♥~ said...

tue baru 1 jenis pizza..tadi baru makan 3 jenis pizza.

p/s: orang belanja,mkn jer la..hehe

ardinihumaira said...

uiskkkk.. kasi dni sket ;)

~♥ iella ♥~ said...

dni : nak kerr..??ada lagi nie.. meh mai ambk..tak pun nk sy suapkan ker..??hehehe...

peaNut said...

owhhh..lamanya peanut x makan pizza...jeles neyhh..kasi tau kat boss iella,,anta kat cni satu..kalau x..peanut ksi tau yg iella salu main game..sally's saloon..ahahahahahah

~♥ iella ♥~ said...

peanut : OoooOO...main ugut nie.. tak baek nie...stg tak mau kwn gn peanut dah...

Nah la pizza sejuk nie..dah sejuk sbb ujan kt cnie..

peaNut said...

hurmm..pizza sejuk pon peanut ambik gak...ahahahah!!~

~♥ iella ♥~ said...

sian peanut makan pizza sejuk and kerass...

Kancilbiru said...

eee tak baik tunjuk gambar makanan tapi tak kasik sikit...hehehe

~♥ iella ♥~ said...

kancilbiru : nak wat cmna,tue pun gambar lama...Pizza tue pun dah selamat dimamah oleh..... saper yer..??

Friends