Semak Duit

14 July 2010

Dapat balik umah awalll...

Dapat balik umah awalll...Syoknya..syoknya..ada mat Kool...hehe...Agak gumbira bila dapat balik awal nie.. Tau tak sebab apa?? First, sebab nak rehat (tapi tak rehat gak sbb duk layan 'ternet' yang lembab nie...). Sebab yang lain adalah tak yah nak berebut-rebut nek feri untuk nak balik ke seberang. Faham-fahamlah bila dah ramai orang yang balik pkl 5.30,
mesti 'jam' peanut butter punya.

Plan dalam kepala masa on the way balik ingat nk letak kepala and tidoo tapi tak juga tido. Sekarang kepala aku dah pening-pening. Nie angkara malas mandi...hehe...
(malas mandi macam kambing)

Sebenarnya nak cita kat kawan-kawan blog apa yang berlaku dalam 2,3,4 ari nie...tapi memandangkan kepala dah pusing-pusing.. you alls tunggu jer malam nie atau esok pagi i update entry baru.

4 comments:

peaNut said...

nape pening2 ni???nk ada baby kot?????hikhik

jeBateja said...

Mak oiii...hang keja pun main seberang2 jugak erk.....ingat org indon je....

~♥ iella ♥~ said...

peanut : pening2 klu ada tanda utk ke arah tue okey gakkk.. doakan... tapi nie pening sbb tak mandi daa...

~♥ iella ♥~ said...

Jabateja : ingat org indon ka keja seberang2. Nie orang Malaysia okey... Made in Penang,Malaysia...

Friends