Semak Duit

15 July 2010

Lunch bersama..tut..tut..

Jangan kasi tau kat husband aku tau.. Semua baca sudah,jgn duk pandai-pandai bawa mulut g cita kat semua orang pasal aku lunch bersama..tut..tut...
Nie rahsia,duk diam-diam...senyap bila dah baca!!

Ari nie aku rasa bosan gan rasa lambat sangat masa berjalan. Sekali tengok jam baru pkl10, 2 kali tengok jam tak sampai pkl12 lagi pOn...,3 kali tengok jam 15 minit lagi pkl 1. Aku dah malas nk tunggu bagi cukup pkl 1 lagi dah.. So, aku sorang diri pun keluarlah dari ofis yang bagi aku ngantuk ari nie... Aku turun la terhegeh-hegeh sorang diri dan macam yang aku plan aku nak ke Watsons (cari barang peribadi). Pastue aku terjumpa... ha.haa..haa... Aku jumpa POP CORN!!* Aku sebenarnya lunch bersama pop corn ja... hehehe.. Tak da la aku nak menduakan suami kesayangan aku... 

Love you abang..muaahh..muaahh..

bai..bai..

* pop corn = bertih jagung 

6 comments:

peaNut said...

jahat ye...injgatkan date ngn sape la tadi..huhuhu

Ct Arina said...

haha^^
ade ke~

Dee said...

hahaha..saspen je iella nih..

~♥ iella ♥~ said...

peanut : jahat kat mulut ja tak pa....jgn wat betul2 sudah..hehe

~♥ iella ♥~ said...

Ct : ada apa tue??? kekasih gelapku?? kena mati dulu la baru nak ada kekasih gelap. Kekasih sekarang dah ckup sempurna...

~♥ iella ♥~ said...

Dee : suspen ker?? ingat nak wat bg lagi suspen sebenarnya tapi tak jadi. Idea tak dak..kik..kik..kik..

Friends