Semak Duit

22 July 2010

Sakit tak tertahan hingga EL Ǖ

EL

LEAVE
Pagi kemarin kononnya rasa kuat la nk pergi keja,bangun..iron baju (tapi dlm keadaan pening2 lalat lagi). Aku duk perasan kuat lagi. Sambil dalam hati duk kata "klu aku mandi mesti lagi segar". haaa...penipu! Pas mandi aku lagi la terasa demam. Sejuk mengigil badan aku. Apa lagi,tarik selimut...tidola... sebelum lena kesejukkan aku msg dlu kat bos dan ofizmate aku inform.Takut2 semua tercari-cari aku.

Sebelum aku demam,aku pergi keja tapi dari pagi aku pergi keja sampai balik keja memang aku tak tenang. Dari sakit perut melarat jadi pening kepala,melarat lagi jadi demam...Hari nie pun rasa cm sakit tekak cm nak selesema lak... Penyakit..penyakit...Dugaan Tuhan.
Aku balik keja ari tue mmg aku tak larat sangat. Aku tido ja... Tapi sebelum aku tido,sempat lagi keluar gan husband aku. Katanya nak cari ubat.... Rupa2nya dia g cari Kool Fever...
Alaaaa...terharunya dapat suami camnie...Walaupun tak da Kool Fever utk Org dewasa,untuk kanak2 pun jadilah....

8 comments:

misz benida said...

itu la gunanya sang suami..hehehe

peaNut said...

alolololo...kesian iella...nnti p klinik ambik ubat demam..rajin2 mkn ubat k..nnti cepat sihat..hihi

jeBateja said...

Hik..hik...susah jadi SUAMi yang baik di mata ISTERI ni....ahakz...

~♥ iella ♥~ said...

Peanut : thankz,dah baik pun demam..tp skrg nie musim hujan..mesti nnt demam balik. kena makan vitamin banyak2!!

~♥ iella ♥~ said...

jabateja : apa yg susahnya??bila jg isteri elok2,baik2,penuh kasih sayang...Tapi bergantung kpd si isteri tue lerr...hehe

* mEsSy * said...

napa ta g sepital.. check.. takot kang de pape..

take care ya~!

~♥ iella ♥~ said...

Messy : cek takot nk g Ospital...isy..isy..

jeBateja said...

Errr...tak susah sebenarnya....masing2 saling MELENGKAPI...kan...kan

Friends