Semak Duit

24 August 2010

ConTeST SENyuMan @ HaPpy BIrThDay

cOntest..cOntest..cOntest..senyUm..



Aku terasa nk join cOntest nie..tapi aku mana aku nak ada anak lagik..Baru jer kawin (bln May lepas). Aku pun send la comment sbb aku nk try gambOr sepupu aku nieh &...

JuE-aNNa FaUZiE said...



iella : "boleh je..janji kenal bdak tu sebab hadiah untuk dia tau ... "

Anda perlu dibuat klu nk jOin cOntest nie sila clik di bawah
Syarat-syarat
1. Ada blog sendiri
2. Contest ini terbuka kepada anak yang berumur 1hari hingga 6tahun.
3. Letakkan SATU gambar yang menawarkan senyuman paling cun melecun...^_^
4.ConTest Berakhir Pada 08.09.2010 jam 5.32 petang

Hadiah
"Hadiah yang ditawarkan Satu hadiah untuk boby…..dan satu hadiah untuk girl.Tapi kalau murah rezeki maka hadiah akan menambah.."

nie la gambar yang aku pertaruhkan utk cOntest nieh..
nama : Mohammad Atif bin azhar
umur : setahun 8 bulan

SeLaMAt BerCoNtEst

5 comments:

jeBateja said...

Uikkk...macam nak masuk jerk....letak gambo anak den....

JuE-aNNa FaUZiE said...

good luck

~♥ iella ♥~ said...

Jabateja : try la..mna tau kot2 anak ampa jd pemenangnya...

~♥ iella ♥~ said...

Jue-anna : harap leh menang la erkk...

~♥ iella ♥~ said...

Jue-anna : harap leh menang la erkk...

Friends