Semak Duit

24 August 2010

Patut atau tidak??

Tengok tajuk pun dah tau kan apa masalah aku..Aku keliru..keliru sangat-sangat..Apa perlukan nasihat dari kawan-kawan yang disayangi sekalian. Tolong erk..

Aku nie x tau nk wat keputusan..Keputusan yang agak penting sbb nie melibatkan wang ringgit dan muka aku nieh..Silap wat keputusan padah akibatnya...(cm aku nk wat LONE kt en.Ah Long la nOoo) tp tue bukan masalah aku,aku x kan pinjam kt en.Ah Long tue..leh rosak masa depan aku (walaupun x tau ler t'jamin ker x masa depan aku nieh).

actually,aku nk wat keputusan untuk beli benda nieh (korang sila la tengok ke bawah lagik k..)

♥♥♥
♥♥

nieh ha..BB Cream

siap gn harga lagik

sila baca

Baca lagik

cmna..???

Betul @ tipu-tipu???

Jadik..Cmna,keputusannya??

Aku perlukan secepat mungkin sbb member aku di FB sedang menunggu jawapan segera dari aku.

Aku cuma nk try BB Cream jer...

Aku nieh sebenarnya x nak la sampai 1 set gn harga yg agak tinggi (sbb aku tgh pikir pasal p'siapan raya..Baju raya pun aku x dak lagik...kuih raya yg aku rajin g order tue lagik nk kena bayar..Nak kasi duet raya kt bebudak lagik..)

 Postage rm5 so smua rm58

2 comments:

Dee said...

kalo sy xde duit..sy delay je ke minggu dpn..xkanlah stok BB cream xde dh kot..lgpun sah ke elok..takut biasa2 je effect dia..huhuhu..

~♥ iella ♥~ said...

tue la pasal..stok mmg x da la sbb baru nk try..hehe

Friends