Semak Duit

09 August 2010

FacebOOk a..k.a. Muka Buku..hahaaaaa

Hari nie rasa nk wat hebahan cikit...Nak wat hebahan pasal laman FacebOOk a.k.a Muka Buku..hehe... Mana tau kalau ada kawan-kawan blog nk chat atau comment lebih-lebih lagi ataupun nk sembang lebih-lebih lagi...Nnt add la kt FacebOOk na... Twitter pun ada gak..tapi tak ingt la guna nama apa..

Tyr la cari nama nie na....

Nama :
Norfadhilah Wann

atau

guna email :

Tak tau la, Hari nie rasa tiba-tiba ja nk dedahkan identiti sendiri..

Kepada bloger-bloger yg len leh la follow kt blog nie dan terus add kat FacebOOk okey...

Lebih ramai kenalan,lebih banyak maklumat dan pengalaman yang kita dapat kan..??

See you tomorow...

bai..bai..



8 comments:

Ct Arina said...

t rina add k!
~_^

p3chandan said...

ok nanti akan add iella ek..tp jgn terkezut. Selamat menjalani ibadah puasa semuga di berkati amalan di bulan yg mulia ni...

jeBateja said...

ooo..ada FB gak.....kita pun sama...
errr....antara blog dan fb..?..mana best erk..??

~♥ iella ♥~ said...

Rina : add ler na...tnguu nieh...

~♥ iella ♥~ said...

p3chandan : add ja..takkan terkezut pnya..hehe..(napa lak nk terkezut kan..)Salam Ramadhan gk wat akak...

~♥ iella ♥~ said...

Jebateja : Klu dah ada FB add la nOoo... Antara blog gn FB nie masing2 da keistimewaan sendri... kdng2 suka blog lagi...kadang2 Fb tak tak da pa pun...^_^

peaNut said...

peanut dh add...huhu..nnti approve ye...nama peanut kat fb FIENA ZAINUDDIN

~♥ iella ♥~ said...

okey..sekarang gak buka FB...hehe

Friends