Semak Duit

05 August 2010

* lagu raya *

Jiran sebelah aku kt opiz nie dah pasang lagu raya la.....hahahaaa....semangat habis kami semua bila dengar lagu raya..Aku pun dah terasa nk wt playlist,nak carik lagu raya banyak2 utk posa nie... masuk ja 1 Ramadhan aku mesti dah siapkan playlist aku dengan banyak..banyak..banyak lagu raya yg best2...dan 1 Ramadhan gak aku nk pasang lagu-lagu nasyid

Woit,posa pun belum la...hahahaaaaa.....

p/s : Idea nie datang sebab kami semua rasa malas and tak da mOOd nk wat keja...

4 comments:

jeBateja said...

Chaitttt...lom pose dah maw dgr lagu raya....hang dah hafal niat POSE ke..?? Niat berbuka ke..??...Err...cek lom lagik...ahakz

~♥ iella ♥~ said...

Cek tengah duk menghafal lik la niat posa tue...selalunya mlm 1st tarawih baru cek duk sebut2 niat tue..Apa kata kita sama2 hafal niat posa...

Lulu caldina said...

tapi lagu raya memang best...ngee..

~♥ iella ♥~ said...

Lulu : a'a..lagu raya mmg best..menusuk kalbu..hehe... selamat berkenalan... ☻

Friends