Semak Duit

17 August 2010

x c-hat :(

AKu x c-hat hari nie..Start dari kemarin aku dah sakit tekak dan selesema ckit-ckit...Tapi buka posa semalam aku sental gak air ais! ambik kO,lg sakit tekak,lg selesema...rasa cm x larat bangun dah nk g keja tp aku gagahi juga sbb aku ada bnyk keja yg x settle lg..huahhh...huahh..

Nie aku dlm proses nk 'settle'kan kerja aku nieh...Tiba2 banyak keja lak...ari nie gak aku nk habiskan semuanya sbb aku takut esok penyakit aku nie lg teruk dan aku 'ter'paksa cuti..(klu sakit teruk ler..)

Aku rasa cm baru jer aku tulis entry pasal COOL FEVER yg husband aku beli tue (nk baca entry tue leh la carik kt blog nie)...jadinya aku nie baru jer la demam dan aku demam sekali lg..adoooiiiyaa...kerapnya aku demam..

Demam pun aku tetap nk puasa gak!! jgn ingat aku dah ponteng na.

Nanti lunch ada MAKANAN...bukan makanan utk dimakan tapi nie makanan utk dipahatkan di hati...Nie email yg aku dapat.Sila tengok acaranya...

SENARAI PENCERAMAH SEPANJANG PROGRAM IHYA RAMADHAN 1431H
SURAU UPEN, TINGKAT 26, KOMTAR
MASA : 1.00 PTG. HINGGA 2.00 PTG

TARIKIH: 17 Ogos 2010 /7 Ramadhan 1431H (SELASA)
PENCERAMAH :Ustaz Osman Bin Abu Bakar
Pegawai Hal Ehwal Islam S41 (JAIPP)
TAJUK:
Ramadhan Bulan Latihan Ketaqwaan

TARIKIH: 19 Ogos 2010 /9 Ramadhan 1431H (KHAMIS)
PENCERAMAH : Ustaz Jaafar Bin Ismail
Pegawai Hal Ehwal Islam S48 (JAIPP)
TAJUK:
Amalan Sunat Di Bulan Ramadhan

TARIKIH: 26 Ogos 2010 /16 Ramadhan 1431H (KHAMIS)
PENCERAMAH : Ustaz Muhammad Imran Bin Ibrahim
Pegawai Hal Ehwal Islam S41 (JAIPP)
TAJUK:
Kelebihan Malam Lailatul Qadar

TARIKIH: 2 September 2010 /23 Ramadhan 1431H (KHAMIS)
PENCERAMAH : Ustaz Abu Mansor Maturidi Bin Mohd Romli
Pegawai Hal Ehwal Islam S41 (JAIPP)
TAJUK:
 Cara Menyambut Aidil Fitri

TARIKIH: 7 September 2010 /28 Ramadhan 1431H (SELASA)
PENCERAMAH : Ustaz Abdul Rashid Bin Abdul Jalil
Pegawai Hal Ehwal Islam S41 (JAIPP)
TAJUK:
Kelebihan Puasa Enam (Sunat Syawal)

Aku lampirkan yg mana aku rasa cm nk ikut serta tapi mengikut pada keadaan diri aku nieh...





5 comments:

ALYN_C3N1 said...

cian die...ala klu tak lrat jgn la posa k...nk p ke ceramah2 tue?

~♥ iella ♥~ said...

x mau la buka posa,nnt x lrt ganri balik...rasa nk p la...kan AJK..rasanya patut p dgr..jap ja kot..x larat sbnrnya nieh..nk p gk ka..??

jeBateja said...

Wahhhh...makanan utk hati erk....baguih....elok pi tu....

PutRee SeJiNjaNg said...

alo.lo.lo cian nye...get well soon ekk yunk..=)

Ct Arina said...

same la kite iella~
batuk seseme plak bulan2 posa ni.
haih~
moga cepat sembuh k!
~_^

Friends