Semak Duit

11 November 2010

Chinta Last Episode

Mesti balik keja awal!
Mesti cancel semua hal!
Mesti buka Tv3!



Dah jadi penunggu cita Chinta nie semestinya aku nk tau cita akhirnya kan?
Kami 1 opis dah excited nk tau penghujungnya cmna..
1 opis gak pakat leh jadi pengarah @ penerbit sbb dah macam sinopsis yg ada...hikhik...
Tapi bolehka nk tengok petang nnt??
Keja nie..susah nk cakap..
Kalau aku diberi pilihan aku nk suruh ja sapa2 nk umah recordkan utk aku.

Dulu ingat lagi,
Suh orang recordkan gambar Usop Sontorian!
Guna tape lak tue..
Zaman dulu..CD, DVD nie tak glomor lagi..
Dah record tue lak kena record dari first episode sampai last episode okey..
Tak mau ada yg ter'mis' okey...!

Tapi klu aku nk suh record cita Chinta nie sapa yg sanggup erkk?
Sila angkat tangan..

4 comments:

era_zierah said...

cnfirm2 xde yg snggup..
sbb sume nye dok syok layan cite chinta...
;p

jeBateja said...

waka....waka...cek suka watak shuhadah tu....pinang MADU sendirik...


Kalau le wife aku mcm tu...ahakz...( gurau jerk...)

Notami said...

salam..iella minat ye citer ni? bg notami x best la! :)

cik helena said...

kite je tak tengok..huhu takpelah leh tgk online :)

Friends