Semak Duit

29 November 2010

pssstt..psstt....ada rahsia nk cita nie. Korang sila diam-diam okey...!

Aku nk kongsi satu perkara yg menghiburkan.
Tapi aku tak pasti sama ada korang dah tau ataupun korang masih belum tahu.
Cara nk chatting!!!
Korang mesti suka kan?
Sama la gn aku. Leh chat tanpa sekatan dari pihak bos korang.
Tapi jgnla plak korang bising2 sampai bos korang pun leh chat skali gn korang.
Klu nk chat gn bos pun pastikan bos yg 1 kepala okey..! (bukanla bos yg kembar siam yg 1 kepala tue)
Nak start dah nie. Korang cuba okey...
  1. Korang buka google, yahoo atau Mozilla ka..(tak kisah asalkan kt situ ada enjin pencarian)
  2. Korang taip IMO.COM
  3. Korang clik kat IMO (Sila clik pada gambar di bawah utk tumbesaran)
 
4.         Akan jadi cm kat bawah nie
 
 
5.        Sila masukkan emai korang..
6.          Klu email korang yg yahoo,korang clik kt bawah tue yang yahoo okey..
7.        pastue SIGN ON terus..
 
 
Korang nmpk tak anak panah warna warni tue..??Semua ada fungsi tersendiri.
 
Warna biru : kita boleh chatting dgn mengunakan 2 email
Warna Kuning : email aku la (aku dah guna 2 email utk chatting)
 
email aku:
dan
 
Warna Merah : Utk korang tambah geng utk chat...(clik jer kt citu)
Warna Purple : Tiba masanya utk kita berchatting ler...!!
 
 
Pesanan:
  • Jgn lupa add aku naa....leh la kita chatting nnt..
  • Sila bg email korang klu korang rasa nk chat gn aku ler...(klu tak mo tak pa la...diriku hanya serangga..)
  • Kt kotak comment okeyyy

5 comments:

F@R@ said...

la...br tau ker?
hi3...
xpe nnti kita chat guna IMO...
FB pun leh chat gak tp guna software apa ntah..hu3

~♥ iella ♥~ said...

Fara : Dah lama tau..cuma nk bg org len tau lagi...

F@R@ said...

bgs2...
lau bnd2 cmni best la...hi3

.:mama dhia:. said...

x leh bukak jugak..kene block..
org IT kat ofis ni pandai sangat la..
sumer die tau..sumer block..fb pun kene block...waaaaa...

~♥ iella ♥~ said...

Mama Dhia : tak leh buka gak ka..? Mmg pandai betul org IT kt sana noooOo...sume dia block... Cuba guna petua tambah "s" kt URL

Friends