Semak Duit

27 January 2011

selesema + demam + batuk


Tekak rasa sakit...kadang2 rasa cm ada something kt tekak nie, cm ada *&*@#^%  (tak mo ckp la...), kadang2 rasa perit sgt.
Selalunya klu rasa perit tau la nk selesema + demam + batuk (batuk slalunya last skali). tapi sakit tekak tak lama...dlm 2 ari ja mesti aku terus selesema.
Tapi, masalah bila rasa something kt tekak cm ada *&*@#^% nie aku kena pikir balik. Tak pernah aku mengalami kejadian nie.
Dah nk masuk seminggu nie. Risau gak la...
Makan?? Maintain kena makan..hihi makin selera ada la... Kemarin ja aku makan nasi 3 kali sehari! Gila kan? siap leh tambah lak tue..hihi
Maunya aku tak gemuk...!
 
Kesihatan aku kurang memuaskan la sejak kebelakang nie.
Entry yg lepas aku ada cerita pasal aku sakit kepala tue ---> aku kata sbb rambut panjang kan?
tapi, now rambut aku dah pendek! still sakit kepala....urrgg..urrgg..napa erkk?
 
 

5 comments:

Lovely Bella said...

skang nih mmg musim bella pun baru baik demam.. huuh demam since jumaat lepas on off. jerk.. huhu byk minum air oke@!

~♥ iella ♥~ said...

tue la Bella..musim kan..skrg nie ikut petua Bella laa..minum air banyak2, ulang alik ke toilet pun tak kisah asalkan tak sakit tekak...

jeBateja said...

sakit tekak...? nak tumbuh halkum kot...waka....waka...gurau jerk....

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

musim batuk selsema skang nih....

semoga cepat sembuh k

(^^,)

~♥ iella ♥~ said...

En Jebat : ko ingt sesenang ka nk nek halkum.

Friends