Semak Duit

25 February 2011

Ct Arina 1st GiveAway

Pagi-pagi dah tulis entry.
Aku tak pernah wat enrty pagi-pagi buta nie.
Oh. Pukul 8.00 pg tue pagi-pagi buta ker..?hihi

Aku dapat comment dari CT Arina sendiri g tau yang dia wat GA.
Dan semalam aku tengok ada lg tag utk aku dari ourlif34lif3 atau aku panggil Lin (opismate aku sebenarnya)

Memandangkan aku ada time free nie aku teruskan lah gan usaha join GA nie.
Korang pun jangan lupa..join skali :D


ctarina.blogspot (sila klik di sini utk join)

hadiah tajaan dari ardinihumaira



TAPI

Ada hadiah istimewa yang dirahsiakan dari Ct Arina


Syarat2 penyertaan yg simple + mudah :
♥ wajib mempunyai blog
♥ wajib menjadi follower blog ni. kejam?? heh =D
♥ wajib buat 1 entri simple titled "Ct Arina 1st GiveAway"
♥ wajib letak banner contest kat entri n sidebar korang n linkkan sekali
♥ wajib tinggalkan link korang d ruangan komen d entri ini
♥ lastly, tag seberape ramai blogger yg korang nak. ok, ini tak wajib. hahah =D

Semua syarat2 tue aku copy dari blog Arina jer..


tarikh tutup takde. bile sampai mase tutup, maka akan dtutup! ~_^

TAG UNTUK:











6 comments:

~BUTfulsay~ said...

iella: thanks yer sbb tag.. i try join.. tp kompom x pndai nie, x penah join mane2 contest.. hehehe..

peaNut said...

tq coz tag peanut...peanut dh join dh..heeeeee~~

ardinihumaira said...

Goodluck ;D

Ct Arina said...

hye iella^^ tq join n gudluck ok ;D

~♥ iella ♥~ said...

~BUTfulsay~ tak pndai tak per..belajar..hihi

~♥ iella ♥~ said...

Peanut : hrp2 kita berjaya...!

Friends