Semak Duit

29 April 2011

♥ Dah lama benor tak wat entry baru yang emosi ♥

Memang lama aku duk pikir idea nk tulis entry yg terbaru.
Tapi, aku tak dapat idea.
Sori guys..
Kepala buntu.
Idea pun takut takut nk keluar.

Hari ini tak ramai pun kat opis.
Aku nie pun jadi boring la.
Aku boring?? sbb??
Nak boring apasal lak.??
Aku nie bukannya bercakap gan semua org pun sekarang nie.
Tambah tambah nk melawak lawak.
Tak da mood la nk bercakap cakap.
Aku bukan macam orang lain.
Aku adalah Aku.

Aku boring sbb bila ada orang ramai kt opis nie, leh gak aku perati dan memerhati perangai masing masing.

Ada macam nie..
Ada macam tue..

Ada duduk..
Ada berdiri..
Ada berjalan..
Ada juga yg berlari..

Bukannya aku nie busy body.

Aku cuma rasa cm nk menggunakan mata dan hati aku ja sekarang nie.
Mata : memerhati
Hati : berkata dlm hati

Sebab orang kata "bila mulut kita bercakap benda bukan bukan @ yang merapu rapu takut dapat kan anak nnt"

Choiiii...!!!

Yang mana baik aku ambik jadi tauladan.
Yang mana buruk aku jadikan sempadan.

Aku kan dlm proses membesarkan kandungan..
Kena menjaga segalanya takut terkenan kt bakal anak nnt.
Nauzubillah...mudah mudahan bakal anak aku akan jadi sebaik baik manusia yang taat pada Allah SWT.


Nukilan aku time baru pas ujan yg sangat lebat.
Semalam balik keja pkl 11.30 malam dr Komtar, malam nie balik keja pkl berapa erkk??

1 comment:

F@R@ said...

alaihan kwn aku sorg ni...
kesian jer dok sorg2..
tp xpe janji happy...sbbbbbbbbbb
akan dpt baby....sonoknya..
hihihihihi


ikhlas,
f@r@
http://farafie.blogspot.com

Friends