Semak Duit

14 September 2011

Rancang Nak Pergi Scan






Bila dah nk dekat dgn due.
Aku makin rasa takut..tak sabar..excited..teruja..
Sebelum aku bersalin, aku nak tengok dulu my baby nie..
Sihat kah dia?? nak tengok rupa dia..
Walaupun tak berapa nampak cm gambar kt atas tue..
Tue gambar anak orang len!

Jantina???
Kalau nampak & doc tue bg tau..okeh la..
Aku menerima seadanya..
Tapi, ramai lak yang kata aku nie mcm nk dapat anak pmpuan jaaa...
Apa apa pun kami suami isteri tak kisah..

Barang barang baby pun baru beli cikit.
Baju baru sehelai..tapi aku dah berkenan gn sehelai baju nie..
Pink....siap ada tulis "princess" lagi..
comel gila...
geram geram geram.
Nak beli gak baju tue walaupun klu scan doc kata baby boy..



❤❤ Harap harap anak ibu baik baik saja ❤❤

3 comments:

Abang Long said...

Salam...xkira la anak pompuan or lelaki, rezeki dri Tuhan kita terima jer dgn hati yg terbuka. Abg long pun dah lama nak anak pompuan tp yg kuar semuanya lelaki..alhamdulillah. Mungkin ada hikmahnya.

Abang Long Online

[sutera kasih] said...

akak pregnant ekk..tahniah2..seronoknya dgr org nk dpt baby :)

~♥ iella ♥~ said...

Abang Long: Kita hnya leh merancang, Tuhan yg menentukan kan..kan..?

Sutera Kasih: TQ, doakan akak & baby sihat yerr...

Friends