Semak Duit

03 August 2012

Ramadhan 14: Cerdik pandai blog "Tolong aku bantu aku..."

Nak minta pertolongan cikit.
Tolongla.
dah tak tau cara nie.
Cmna nk tukar "pengarang Blog" nie?
Cmna nk minta kebenarannya?
Aku nk guna email baru.
Sebab tu nk tukar.
Dah klik sana sini, tapi tak leh gak.
Buntu.
Tolong.
Please.





nie print screen nya...

6 comments:

~AmyLiana86~ said...

xreti la..huhu..xleh nk tolong..

~AmyLiana86~ said...

xreti la..huhu..xleh nk tolong..

mizz_aainaa said...

nak tukar email ka apa ni?
tak paham..

~♥ iella ♥~ said...

@Amyliana : samalah kita xreti nk selesaikan mslh nie.. huhu

~♥ iella ♥~ said...

@mizz_aiainaa: sbnrnya nk tukar email pengarang blog nie. Nnt bila ada apa2 kaitan gn blog akan masuk ke email baru. Tp xretila..plz..

mizz_aainaa said...

ooo.. sy dh pernah buat.. sy cuba terangkan kat sini.. harapnya awk faham lah eh..

1) add author.. add email yang baru kat situ.. dan dia akan hantar invited author kat email yg tu.. logout blogger..

2) bkak email yg baru add.. klik link tu.. dia akan direct ke blogger.. accept dan log in guna email yg baru td..

3) logout smula yg baru.. login yg baru.. pergi semula ka setting td.. permission > blog author.. jdkan email yg bru tu as admin.. bila dh jd admin, boleh delete emel yg lama tu..

dan boleh login guna emel yg baru..

selamat mencuba..

Friends