Semak Duit

31 May 2013

Bila Auni p shopping at TESCO

 
Ya Allah, Ya Tuhanku..
Makin besar, makin kuat berjalan.
Aku bersyukur Auni dapat berjalan.
Sana sini dia jalan.
Kalau terleka mmg hilang budak Auni nie.
So, ibu abah dia mmg kena berjaga-jaga.
Mata kena focus kpd Auni sama, jgn focus kt barang ja..
Nafsu pun boleh control juga bila mata kena focus kt Auni.
Sangat bagus.
 
Tu bergambar kat deretan air kotak dutch lady sbb Tok Ayah & Abah selalu beli air kotak tue kt Auni.
Jadinya..Auni mmg kenal sangat la kotak tue.
Apa lagi..berjalan sambil jari menunjuk nujuk la air kotak tue...
 
Tengok gambar tue tenung Auni sudah..
Jgn tenung Ibu dia. Muka tak elok lngsung..
Letih keja tp tergedik gedik nk kluar shooping jugak!
 
Bukan sengaja. Keluar tue sbb nk beli hadiah untuk wedding kawan 1 Jun nnt....
 
 
Macam biasa...beli set gelas jer. okeh kot

2 comments:

Puan Jiha said...

My Aqeef pon kalau jalan laju aje....mata ibu ayah mang tak lepas lah...nak tunggu my Auni pulak nanti camna dah besar nanti

Fadth Wan said...

Puan Jiha : kita berkongsi nama anak yg sama erk..Auni..hehe. My Auni ni jalan laju tp kadang2 nk terjatuh. Dia suka wat cm hebat..hehe

Friends