Semak Duit

06 October 2010

Apa dah jadi dengan NetworkedBlogs

Aku dah tak sabar2 nk cantekan blog aku nie dgn widget yg baru skali gus connet gn facebook.
Aku ada baca kat 1 bog nie..pastue setelah dikomen, ada kawan bloger nie yg sudi memeri tunjuk ajar kat aku.
tapi aku sesat di tengah jalan.
Aku dah tak tau nk wat cmna lagi dah..
Aku terlepas step la..Korang cuba tengok gambar kt bawah nie.
Ada tak jadi kat korang?
Kalau jadi leh la tolong aku nieh.

Wat kawan aku di ienaeliena.blogspot
Bantu lah diri inie..isy...isy..




masa daftar tue cmnie la..


tapi tak da pun wedget yg nk masuk kt blog...

Bila nk daftar skali lagi nek benda alah nie lak...


nota:
aku tengah sedih nie

7 comments:

iEnA eLiEnA said...

hehe jap eyy iena tlg printscreen kn step2 nyer

shahirahkhairudin said...

sama le kite.. haish.. infact tadi pun tot nak share blog kat fb thru networked blog, jd hang pulak.. haish... rasa nak babab..

iEnA eLiEnA said...

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/10/reply-apa-dah-jadi-dengan.html

Mak Su said...

wah, cuba lagi, mgkn delete dan re-do....

aliesha kirana said...

hehehe..AK lg laa..malas nk buat ntworkblog tu..malas..haahahah

jeBateja said...

Bagusnya kawan hang...tapi apa fungsinya or kelebihannya...?

iEnA eLiEnA said...

jeBateja --> kelebihan netwrkblogs ni blh menaikkn traffic kt blog kiter..

tak semua org ade blog
tp kebanyakannye sume ade facebook..

pd yg xder blog blh follow blog kite kt networkblogs guna facebook je..

networkblog kt fb akan publish automaticly segala entry yg kite publish kt blog kiter..

so dlm mase yg same kite dpt up kn traffic kt blog kiter..

mane2 member2 fb yg berminat blh klik link tu dan bace..

tak perlu lah kite nk copy2 link blog kite n post kt fb..

tp pd yg tak suke org lain tau itu blog dia

xperlu la wat networkblog ni kn..
huhuhu..

ini salah satu cara nk naikkn traffic supaya iklan nuffnang selalu keluar kt blog kiter
:)

Friends