Semak Duit

01 December 2010

Tuah Giveaway Kecantikan #5

Aku happy hari nie sbb aku bertuah.
Macam dalam tajuk tue kan..
Setiap kali ardinihumaira wat GA, aku akan join...
Tapi yg mana yang aku tak layak,aku tak join ler..
Aku harap aku tak termiss la GA yg ardinihumaira wat slalu..

Tapi wat kali ni aku bertuah..!!
Aku happy sangat2..
Maklumlah first time dpt hadiah dr blogger..

Muka ada senyum ^_^

Aku memang duk tunggu2 dari kemarin lg..
Tapi akhirnya penantian aku tak sia-sia..

Aku akan dapat lip color magic dr ardinihumaira

Korang ushar la ke ardinihumaira klu tak caya aku menang..

Aku copy ckit kenyataan dari ardinihumaira.

Harap Dni tak marah erkk..???


pemenang cabutan bertuah untuk lip color magic adalah:
Mama Kembar

~♥ iella ♥~

SoFiaHB

pemenang cabutan bertuah untuk mascara adalah:
Lelord

dan pemenang bagi hadiah misteri adalah:
tiEra

______________________________________

hantarkan nama dan alamat pemenang ke amni_shiro@yahoo.com dengan subject email 'PEMENANG GA KECANTIKAN #5'

6 comments:

ALYN_C3N1 said...

Perhh!! cayalah kak iela...hehehe..congraz yea...nk jd cm kak iela la...rajin berblog...haha

jeBateja said...

Taniah kat hang....tak serasi..bg plak kat kawe...

PinQib said...

congratzzz tau,, hehe ^^
tau dah tgk dr blog akak DNi


Kita dan BABI!
Kek seterobery pun SODAP!

PinQib said...

congratzzz tau,, hehe ^^
tau dah tgk dr blog akak DNi


Kita dan BABI!
Kek seterobery pun SODAP!

Mama Kembar 3 said...

salam iella... u dah dpt tak hadiah tu? mama nye tak sampai sampai lagik, takut hilang jer huhuhu

~♥ iella ♥~ said...

Mama : hadiah nie ka..?Dah dpt...Dah lbh seminggu dpt... Harap2 tak hilang la...

http://fadthnwan.blogspot.com/2010/12/rentetan-dr-tuah-giveaway-kecantikan-5.html

Friends